Ds. Kuypersstraat 1

Algemeen: 033-2458819

Route beschrijving

Welkom bij Accent Nijkerk

"Wij bereiden onze leerlingen voor op wonen, werken en vrije tijd! Bij ons ben je geen moeilijk lerende jongere met beperkingen, maar een anders lerende jongere met kansen! Kansen die voor een groot deel door het onderwijs worden geboden.”

Wij verzorgen Praktijkonderwijs aan jongeren van 12 tot maximaal 18 jaar. Wij werken vanuit respect aan een veilige school. Met geloof in mogelijkheden van mensen. En vertrouwen in jou!

Nieuwbrief, Jaargang 11, nummer 4, maart 2018.

Nieuwe leerling

Klik op de afbeelding om uw kind aan te melden, of bel voor een vrijblijvende afspraak, wanneer uw wilt weten of onze school geschikt is voor uw kind.

Alcoholvrije school

<< Download >>

Practical Skills Matter

Accent Nijkerk werkt samen met vijf scholen uit Italië, Polen, Roemenië en Griekenland aan een internationaliseringsproject. Klik hier voor meer informatie.