Route beschrijving

De school is gevestigd in de Ds. Kuypersstraat 1 in Nijkerk en vervult een regiofunctie.

De meeste praktijkvakken worden gegeven op deze locatie in samenwerking met het Corlaer College. Daarnaast worden een aantal vakken verzorgd door het Groenhorst College en Landstede locatie Nijkerk. Praktijkopleidingen worden verzorgd door scholen en instellingen op diverse locaties in bijvoorbeeld Nijkerk, Harderwijk, Amersfoort en Deventer.

De leerlingen zijn afkomstig uit de volgende plaatsen: Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken, Putten, Zeewolde, Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg en de buitengebieden van deze gemeenten.

Routebeschrijving naar Accent Nijkerk

Ds. Kuypersstraat 1, 3863 CA Nijkerk, telefoon: 033-2458819

U komt met de auto:

Komend vanuit de richting Utrecht en Zwolle:

• A28 afslag Nijkerk
  • Bovenaan de afrit richting Nijkerk; Berencamperweg
  • Bij het tweede verkeerslicht rechtsaf; u rijdt nu de Ambachtstraat in
  • Rechtdoor de weg blijven vervolgen; deze weg wordt nu de van Middachtenstraat
  • Ga rechtsaf de Amersfoortseweg  (6e grotere zijweg; aan uw rechterhand ziet u een vestiging van de RABO-bank) in; richting Hoevelaken
  • Bij verkeerslichten gaat u rechtdoor
  • Bij de rotonde gaat u rechtsaf (¼)
  • U ziet een scholencomplex (Corlaer College en Accent Nijkerk)