Vacature Docent praktijkonderwijs Accent Nijkerk

In verband met zwangerschapsverlof zoeken wij per direct een enthousiaste docent praktijkonderwijs voor 0,6000 fte, vanaf juni gaat het om een vacature van 1,0000 fte.

Wie zijn wij?

Accent Nijkerk is een zelfstandige school voor Protestants Christelijk Praktijkonderwijs. Samen met Accent Praktijkonderwijs Amersfoort vormen deze twee scholen de divisie Praktijkonderwijs binnen de Meerwegen Scholengroep.
De locatiedirecteur en de afdelingsleider vormen samen het MT van de locatie.
De school is een leer- en leefgemeenschap waarin moeilijk lerende jongeren met beperkingen als anders lerende jongeren met kansen worden gezien.
Kansen die voor deze leerlingen in het onderwijs gerealiseerd kunnen en moeten worden.
De school heeft een sterke en herkenbare positie in de lokale en regionale samenleving met een krachtig profiel naar onderwijs, gemeente en het bedrijfsleven. Er wordt praktijkonderwijs verzorgd aan 245 jongeren van 12 tot en met 18 jaar door een team van 45 medewerkers.

Wij zoeken een collega die:

• theorielessen algemeen vormend onderwijs geeft, ondersteunt en begeleid bij praktijklessen en mentortaken vervult
  • die de theorielessen kan verbinden aan de praktijk
  • affiniteit heeft met onze doelgroep en op zoek wil gaan naar de mogelijkheden van leerlingen
  • als docent en coach kan werken met zowel de individuele leerling als op groepsniveau en in staat is de relatie aan te gaan met onze leerlingen
  • zich thuis voelt in een omgeving waar de medewerker naast de leerling staat en altijd zoekt naar oplossingen die bij de individuele leerling past (gepersonaliseerd onderwijs)
  • samen kan werken met betrokken en enthousiaste collega‚Äôs, ouders en andere betrokkenen
  • gedreven is maar ook kan relativeren
  • een bijdrage levert aan de invulling van de protestants christelijke identiteit van de school

Het hebben van een onderwijsbevoegdheid: docentenopleiding of PABO bevoegdheid.
Deze functie is ingeschaald in LB, afhankelijk van uw bevoegdheid en ervaring.
Een prachtig potentieel aan leerlingen, een goede werksfeer en een hecht, enthousiast team in een stimulerende leeromgeving.

Inlichtingen

Informatie over de vacature kunt u krijgen bij Marieke Haanschoten (033 2458819), locatiedirecteur Accent Nijkerk, of Jan van Heerikhuize (033 2458819), vestigingsdirecteur Accent praktijkonderwijs Amersfoort/Nijkerk.

Schriftelijke reactie.

Heeft u interesse? Dan kunt u schriftelijk reageren via e-mail, t.a.v. dhr. drs. J.T. van Heerikhuize (vacature@accentnijkerk.nl).

Informatie over privacy voor sollicitanten

De Meerwegen scholengroep neemt privacy serieus. Onze scholen beheren en beveiligen persoonlijke gegevens als verwerkingsverantwoordelijke met de grootste zorgvuldigheid.